Κωνσταντίνος Γαλάζιος

Ntinos_site_circular
Κωνσταντίνος Γαλάζιος

Κοινωνιολόγος MSc,
Συστημικός Οικογενειακός Θεραπευτής,
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Ο Κωνσταντίνος Γαλάζιος είναι κοινωνιολόγος και έχει εκπαιδευτεί στην οικογενειακή- συστημική θεραπεία στο Συστημικό Κέντρο Εκπαίδευσης και Ψυχοθεραπείας Σ.Κ.Ε.ΨΥΣ. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές με θέμα Κοινωνική και Τεχνολογική Ανάπτυξη και εργάζεται ως επιστημονικός συνεργάτης, εργασιακός σύμβουλος, εκπαιδευτής και διευκολυντής ομάδων σε εθνικούς και διεθνής οργανισμούς.

Από το 2010 υλοποιεί ομάδες συμβουλευτικής γονέων, ενώ παράλληλα αναπτύσσει ομάδες ενδυνάμωσης ανέργων, φυλακισμένων, προσφύγων και νέων ανέργων εκτός απασχόλησης / εκπαίδευσης / κατάρτισης (NEET).
Έχοντας επιστρέψει το 2013 από την Ολλανδία, απέκτησε ειδίκευση στη Συμβουλευτική και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό. Από τότε εργάζεται συστηματικά ασκώντας την συμβουλευτική, τόσο ατομικά όσο και σε ομάδες.

Είναι μέλος του μητρώου Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ και της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού. Από το 2017, βρίσκεται σε τακτική κλινική εποπτεία από το “Σ.Κ.Ε.ΨΥΣ“, στον τομέα της συστημικής ψυχοθεραπείας.

Του αρέσει η πεζοπορία, το κολύμπι στη θάλασσα, οι εκδρομές και να μοιράζεται χρόνο με φίλους. Ενδιαφέρεται για τις ανθρώπινες εμπειρίες και έτσι όπως αυτές εκφράζονται μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις.