Οι Creating Narratives

Η ομάδα Creating Narratives δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλει στην βελτίωση των ανθρωπίνων σχέσεων και της ψυχικής υγείας.

Αποτελείται από επιστημονικά καταρτισμένους ψυχολόγους και κοινωνιολόγους σε θέματα ψυχικής υγείας. Οι κύριες θεραπευτικές προσεγγίσεις που αξιοποιούνται είναι το ψυχόδραμα και η οικογενειακή – συστημική θεραπεία.

Το να αφήσουμε τον εαυτό μας ευάλωτο, να επικοινωνήσουμε τις δυσκολίες μας σε κάποιον που δεν μας γνωρίζει και να εκτεθούμε δεν είναι για όλους εύκολο. Πολλές φορές ακούγεται τρομακτικό. Ωστόσο, αποτελεί ένα θαρραλέο πρώτο βήμα για την επίτευξη της ποιότητας ζωής που επιζητούμε.

Μέσω των υπηρεσιών μας, υποστηρίζουμε άτομα που επιθυμούν την αλλαγή και την προσωπική ανάπτυξη, μέσα σε ένα περιβάλλον ασφάλειας, σεβασμού και ενσυναίσθησης.

01. Ατομική Θεραπεία

Αναλογιστείτε την θεραπευτική διαδικασία σαν μια συζήτηση με κάποιον έμπειρο επαγγελματία που μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε καλύτερα.

02. Θεραπεία ζεύγους

Από την εμπειρία μας, η θεραπεία ζεύγους αποτελεί μια ενδυναμωτική διαδικασία και για τους δύο συντρόφους.

03. Οικογενειακή θεραπεία

Η οικογενειακή θεραπεία αποτελεί μια μορφή ψυχοθεραπείας στην οποία συμμετέχουν όλα τα μέλη της οικογένειας.

04. Ομάδα Kλασσικού
Μορενικού Ψυχοδράματος

Το Ψυχόδραμα, είναι η πρώτη μορφή ομαδικής ψυχοθεραπείας, η οποία επινοήθηκε και καλλιεργήθηκε από τον ψυχίατρο J.L. Moreno.

05. Ομάδες Ενδυνάμωσης

Τακτικά αναπτύσσονται σύντομοι κύκλοι ομαδικών συναντήσεων που εστιάζουν σε συγκεκριμένες ανάγκες (ομάδες γονέων, ομάδες ανέργων).

06. Υπηρεσίες διαχείρισης ψυχολογικών δυσκολιών

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει σε ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων και ψυχολογικών δυσκολιών.

01.

Φροντίζουμε για την ψυχική μας υγειά και ανάπτυξη

02.

Δημιουργούμε νέους τρόπους σύνδεσης

03.

Οδηγούμαστε προς την προσωπική μας αλλαγή